Kampanjer

 Moderatkvinnorna i Almedalen

 

Debatt mellan Annicka och Veronica Palm

   

    

 

 

 

 

 

 

Igår sprang och kampanjade Moderatkvinnorna i Stockholm på vårruset

 

 

 

 

 

Moderatkvinnorna fyllde den 15 maj 100 år. Det passade Moderatkvinnorna med vänner i Örebro att fira med att kampanja runt Stortorget. Att Moderaterna och Kvinnofrågor är intressant och viktiga var tydligt, många och långa samtal blev det för hela gänget.

 

 

Moderatkvinnorna genomför ständigt kampanjer ute i landet. Här kommer lite exempel;

Moderata Kvinnor i Södermanland gjorde den 11 maj ett givande besök hos Louise Montgomery och hennes privata HVB för ensamkommande flyktingbarn.

 

  

Tjejerna i Västerås Vårrusade i regn och kyla, som tur var fanns MQ-tjejerna på plats som sken upp loppet med glada tillrop och fina kampanjkläder!

 


 

Hanna Svensson, Anna Nordin, Stephanie Bruksgård och Ingrid Weidung kampanjar på stan i Västerås mot (S)veket.

 

  

Kampanj i hela landet på Moderatkvinnornas

EGEN DAG

På Moderatkvinnodagen den en 24 augusti träffades moderatkvinnor och moderata män från norr till söder för att sprida våra politiska idéer, värva nya medlemmar och ha roligt.

Fler bilder hittar ni i vår tidning!

BODEN

Birgit Mejer Thunborg från Porjus och Lotta Elwroth från Piteå medverkar under Moderatkvinnodagen i kampanj med Moderatkvinnorna i Norrbotten. Platsen är Skördemarknaden i Boden.

UPPSALA

Kampanj i strålande sol i Uppsala. Här är Alexandra Westman, Nina Lagh, Monica Hedberg och Christina Sääf.

HANINGE

En trevlig kampanj av MQ-ansvarig i Haninge, Sara Sixten Karlberg, där det delades ut rosa påsar med RUT flygbladet och lite gott i.

LIDINGÖ

Kampanjade om RUT. Här är Anette Heilbrunn Saxby, Ida Drougge, Solveig Fröberg och Gustav Stenlund.

GÖTEBORG

På den nationella Moderatkvinnodagen 24 augusti
var det högt tryck i Göteborg. Många aktiva moderata kvinnor ställde upp och kampanjade för RUT. Kampanjarna genomförde många samtal och fick stort gensvar från både män och kvinnor som ansåg att RUT är här för att stanna.

STOCKHOLM

Invigning av Tele2 Arena lockade många män och kvinnor när Stockholms stads moderatkvinnor kampanjade med Enskede Årsta- Moderaterna.

LYCKSELE

300 personer deltog i en tävling arrangerad av Moderatkvinnorna. Här kampanjar Elisabeth Björnsdotter (och vår statsminister?).